DCVG metingen met GPS

DCVG metingen met GPS

DCVG metingen met GPS

INSPECTIES

DCVG metingen met GPS

Om bekledingsfouten van ondergrondse leidingen op te sporen wordt de DCVG (Direct Current Voltage Gradient) gebruikt. Het is een belangrijke bekledingtest voor leidingtrace’s. 

De meettechnici van Vandervelde Protection maken jaarlijkse vele kilometers boven leidingen om beschadiging in de coating op te sporen. Wij maken gebruik van digitale DCVG apparatuur, waarmee fouten al van ver kunnen worden gesignaleerd en de inspecteur naar de fout geleid wordt. Deze fouten worden meteen vastgelegd met GPS-coordinaten die op de millimeter nauwkeurig zijn.

De resultaten van de DCVG / GPS meting worden door leidingeigenaren gebruikt om te zien welke beschadigingen in de coating meteen gerepareerd moeten worden, op welke termijn een beschadiging gerepareerd moet worden of helemaal geen aandacht nodig heeft. De DCVG / GPS meting is een kostenefficiënte oplossing om de bekleding van een leiding te monitoren.

Zoals op de foto’s hieronder te zien is moet bij DCVG metingen met veel verschillende terreinen rekening gehouden worden. Van kort gras tot onbegaanbare knollenvelden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Bel 079-3611308 of mail vdv@vandervelde.nl


Contact

Vandervelde Protection BV

Loodstraat 44

2718RW Zoetermeer

Tel: 0793611308

Email: vdv@vandervelde.nl

Boring anodebed

Nieuw anodebed LSNed 

Grote opdracht voor duurzame remote monitoring LSNed 

Waternet kiest voor Automa 

Vandervelde Protection sluit exclusieve deal met Automa 

Offshore Wind Corrosion 

Contact

Vandervelde Protection BV

Loodstraat 44

2718RW Zoetermeer

Tel: 0793611308

Email: vdv@vandervelde.nl