Advies en Ontwerp


KATHODISCHE BESCHERMING

Advies en ontwerp voor

kathodische bescherming

Het ontwerp van een KB-systeem is essentieel voor de goede werking en duurzaamheid. Met de kennis en ervaring van Vandervelde Protection garanderen wij een goed en innovatief KB-systeem die aan de juiste eisen voldoet.

Ook voor advies over kathodische bescherming bent u bij ons aan het juiste adres. Vandervelde Protection is al meer dan 80 jaar actief in kathodische bescherming en heeft de meeste theoretische en praktische kennis over het vakgebied in huis.

Systemen voor kathodische bescherming kunnen erg ingewikkeld zijn en zijn zeer afhankelijk van het te beschermen object, de te plaatsen omgeving en de eisen van de klant. 


Wij kunnen u adviseren op het gebied van ontwerp, toepassing, type systemen, problemen, inspecties, zwerfstromen, AC-beinvloeding, etc.

De engineers van Vandervelde Protection hebben jarenlange ervaring op vele projecten in binnen en buitenland. Wij ontwerpen systemen voor onshore en offshore met systemen met opofferingsanoden en opgedrukte stroom (ICCP).

Heeft u een vraag of problematiek waarvoor wij advies kunnen leveren, stuur dan een email naar vdv@vandervelde.nl of bel 079-3611308.

Contact

Vandervelde Protection BV

Loodstraat 44

2718RW Zoetermeer

Tel: 0793611308

Email: vdv@vandervelde.nl