Ontwerp van kathodische bescherming

Ruim 80 jaar ervaring

Systemen voor kathodische bescherming kunnen erg ingewikkeld zijn. Wat de beste oplossing is, hangt af van het te beschermen object, de omgeving en de eisen van de klant. 


De engineers van Vandervelde Protection hebben jarenlange ervaring op vele projecten in binnen- en buitenland. Wij ontwerpen installaties voor onshore en offshore. Daarbij gebruiken we systemen met opofferingsanoden of opgedrukte stroom (ICCP).

Het ontwerp van een KB-systeem is essentieel voor de goede werking en duurzaamheid. Met de kennis en ervaring van Vandervelde Protection garanderen wij een effectief KB-systeem dat aan alle eisen voldoet.

Compleet KB-systeem in zee
Remote monitoring system

Slimme oplossingen

Onze oplossingen staan bekend om hun slimme ontwerp. Dat vergt wat meer denkwerk en soms wat meer investering vooraf, maar zorgt uiteindelijk voor een lange levensduur met weinig onderhoud.

Omdat wij oog hebben voor het belang van onze opdrachtgevers op de lange termijn, hebben wij decennialange relaties met hen opgebouwd.

Enkele voorbeelden

Ter illustratie hebben we enkele voorbeelden uitgelicht. Het gaat om complexe situaties, waarbij langdurige corrosiepreventie vereist was.

Oosterscheldekering

Contact

Vandervelde Protection BV

Loodstraat 44

2718RW Zoetermeer

079 3611 308