Inspectievrij beheer van kathodische bescherming

Verminder of vergeet fysieke inspecties. 24/7 op de hoogte van de werking van uw KB-systeem door het toepassen van remote monitoring en control. Vandervelde Protection is officieel partner en distributeur van Automa remote monitoring.

Door het toepassen van remote monitoring en control kunnen fysieke inspectie van KB-installaties drastisch verminderd of zelfs helemaal vergeten worden.

Remote monitoring en control betekent minder gereden kilometers door inspecteurs, dus minder verbruik door auto’s, dus minder uitstoot. Remote monitoring en control van KB-installaties is een grote stap in de verduurzaming van uw installaties.

In 2019 is Vandervelde Protection officieel partner en distributeur in Nederland geworden van Automa remote monitoring en control. Het Italiaanse Automa is al meer dan 30 jaar bezig met de ontwikkeling van hardware en software voor de remote monitoring van kathodische bescherming.

De G4C van Automa maakt het mogelijk 24/7 KB-systemen te monitoren. Aan/Uit-potentialen, stromen, coupon stromen, AC/DC registratiemetingen. De G4C kan over 5 kanalen metingen uitvoeren. Een stand-alone systeem dat 4 jaar met één accu in het veld kan opereren en communiceren via het 4G netwerk. Een installatie voorzien van een zonnecel kan zelfs real-time gemonitord en bestuurd worden.

Inspectievrij beheer van uw KB-systeem simpelweg door het monitoren van de online database.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Automa en inspectievrij beheer.


Contact

Vandervelde Protection BV

Loodstraat 44

2718RW Zoetermeer

Tel: 0793611308

Email: vdv@vandervelde.nl