Duurzaamheid


Duurzaamheid

Verduurzaam uw investeringen door het toepassen van kathodische bescherming. Kathodische bescherming voorkomt corrosie van stalen objecten in water, grond en beton. Het vergroot de levensduur en operationaliteit.

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden voor bedrijven en particulieren. Met duurzaamheid wordt gekeken om de impact op de natuur te reduceren. In de industrie zijn grote stappen te maken in de verduurzaming van werkzaamheden en investeringen.

Kathodische Bescherming

Kathodische bescherming is een belangrijke, effectieve en kostenbesparende methode om stalen objecten in water, grond en beton te beschermen tegen corrosie. Hiermee kan de levensduur en operationaliteit van stalen objecten als buisleidingen, boten, offshore installaties, damwanden, tanks en betonwapening vergroot worden. Dit betekent dat stalen objecten langer en efficiënter gebruikt kunnen worden, voordat ze vervangen of verwijderd moeten worden. Preventieve bescherming tegen corrosie door het toepassen van kathodische bescherming betekent een lagere impact op natuur en milieu.

Remote Monitoring en Control

Door het toepassen van remote monitoring en control kunnen fysieke inspectie van KB-installaties drastisch verminderd of zelfs helemaal vergeten worden. Remote monitoring en control betekent minder gereden kilometers door inspecteurs, dus minder verbruik door auto's, dus minder uitstoot. Remote monitoring en control van KB-installaties is een grote stap in de verduurzaming van uw installaties.


Contact

Vandervelde Protection BV

Loodstraat 44

2718RW Zoetermeer

Tel: 0793611308

Email: vdv@vandervelde.nl